blog@jurugambar perkahwinan

Assalamualaikum…

Bismillahirahmanirahim… Pembuka kata…

Alhamdulillah kiranya sekarang ni dah genap setahun aku mengenali DSLR, banyak knowledge yang aku dapat dengan cara langsung n tidak langsung dalam DSLR ni terutama Canon… Tp aku rasa tak terkatam lagi, bnyak lagi yang perlu aku blaja utk memantapkan diri. Yang penting PASSION pada semua perkara yang aku buat.

Sebelum ni aku ade upload gamba yang telah aku capture kat fotopages, Inyaallah akan datang aku akan start berhijrah ke sini… Harap2 lah semua berjalan seperti yang telah dirancang… Amin…

Moga apa yang aku kejar dan hajati terlaksana dan tercapai… Semuanya adalah ketentuan ILAHI.. Segala yang baik datang dari NYA dan yang buruk datang dari aku… Amin

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

2 responses

  1. Tahniah dol..Dh ada blog sendiri..pasni leh bergerak sendiri la..Mudah2an pasni lebat job masuk.

    November 3, 2009 at 4:23 pm

    • Tima kaseh bebyk dol…
      Syukur Alhamdulillah, berkat usaha & tunjuk ajar dr ko jugak seb.nya… He he he… Kalo x kerana ko, aku x jd cm skarang nie…

      November 4, 2009 at 3:21 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s