blog@jurugambar perkahwinan

Al-Kesah

Aku mula kenal DSLR lebih kurang setahun yang lepas. Ianya berpunca sbb aku diracun dengan member aku Ejal atau sekarang lbh dikenali dgn Rizal-C9. Dia beli Canon 40D sblom tu. Mula-mula mmg dari dulu aku bercita-cita untuk menceburi bidang videography sbb aku dh ade vcam, basic video editing pon dah katam, Adobe…tak pyh ckp la, tapi byk yang aku fikirkan sbb ianya hanya sekadar untuk hobi sahaja. Kalau time annual dinner company tpt aku kejer, mmg tiap-tiap tahun aku yang wat montaj, sampai video kawen aku pon aku yg edit sendiri… Bkn stakat duit company, duit aku pon dh byk giler save… Btol x? Dari situ timbullah idea aku nk wat wedding videography. Walaupun cost nya ble thn sampai nk kena wat personal loan, namun aku tetap mencari jln utk merialisasikan impian aku. Tp masa tu, aku langsung tidak terpikir plak utk menceburi wedding photography nie…

Setelah hampir setiap hari aku termakan dek racun si Ejal nie, dari situ minat aku terhadap wedding photography mula mendalam. Rajin jgk aku belek website2, blog2 org ngan fotopages. Sampailah aku terjumpa En. Saiful Nang pnya blog. Perghhh… Mmg superb, dia mmg superb beb… Start pada tu, hampir setiap hari aku mengikuti perkembangan dia, cuma aku je la yang kenal dia tp dia tak kenal aku pun. He he he…

selanjutnya tunggu episod 2 k… episod 2 bnyak lg citer2 mengarut…

 

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s