blog@jurugambar perkahwinan

Heryanti & Wan Shaifuddin – Mei 2009

IMG_5140
IMG_4773
IMG_4416
IMG_4628IMG_4458
IMG_4568IMG_4705

Ahamdulillah majlis Heryanti & Wan Shaifuddin ni telah berlansung dengan sempurna pada bulan Mei yg lalu. Majlis ini dilangsungkan di Parit Gantung, Batu Pahat, Johor. Keluarga yanti ni mmg sporting sgt. Walaupun anak sulung mereka bertemu jodoh dengan duda anak dua, tapi husband dia nie masih mcm first time kawen, malu2 plak… Paling best makanan dia… Fuhhh masih terasa petai + pucuk ubi masak gulai + masak asam pedas ikan pari… Mungkin dah lama aku tak merasa masakan kampung ni… Hehehe…

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s