blog@jurugambar perkahwinan

Solemnization of Melissa & Samsul

1. Majlis Pernikahan Melissa & Samsul nie telah berlangsung pd 11 Disember 2009 di Sri Andalas Klang.
Majlis mereka telah b’jln dgn lancar cuma dgn sedikit kelainan pd diri aku. Nie 1st time aku shoot, 3 pasang pengantin b’nikah dlm masa yg sama. Ape lg, byk giler la dugaan! Tp xpe, cabaran2 nie lah yg ble memantapkn diri aku supaya lbh terus maju…

2. Minta maaf sekali lagi sebab update this entry a bit late. Actually dah selesai upload di flickr last nite. Aku siap edit-edit jam 4 pagi, then terus upload sebelum tidur. Tp sayang X sempat update jugak sebab byk perkara yg perlu disiapkan.  (JADUAL AKU BTOL2 KETAT BLN NIE)

3. Thnx 2 Farah selaku mak andam utk job kali nie, telah m’berikan kepercayaan kpd aku. InsyaAllah aku akn lakukn yg terbaik especially utk job2 yg akn dtg k. He he he…

9436
IMG_9460
IMG_9464
IMG_9489
IMG_9502
IMG_9567
IMG_9535
IMG_9514
IMG_9569
IMG_9575
IMG_9579
IMG_9616
IMG_9618
IMG_9659
IMG_9702
IMG_9717
IMG_9729
IMG_9774
IMG_9736
IMG_9749
IMG_9756
IMG_9788
IMG_9784
IMG_9790
IMG_9688
IMG_9694
IMG_9690

4. Kpd Melissa & Samsul, tahniah aku ucapkn kpd korang b’dua. Terima kasih kpd family korang jgk yg byk m’bantu aku. So, hrp2 korang b’sbr utk tggu entry seterusnya k, enjoice…

(Jadual aku bln nie mmg btol2 ketat, week days keje shift, weekends ade wedding jobs plak, sabar je la)

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s