blog@jurugambar perkahwinan

The Reception Samsul & Melissa

IMG_0026
IMG_0022
IMG_0036
IMG_0062
IMG_0092
IMG_0099
IMG_0105
IMG_0128
IMG_0204
IMG_0288
IMG_0324
IMG_0336
IMG_0343
IMG_0411
IMG_0413
IMG_0416
IMG_0426
IMG_0455
IMG_0468
IMG_0466
IMG_0484
IMG_0507

1. Majlis Bertandang Samsul & Melissa nie telah b’langsung pd 13 Disember 2009 di Tmn Aman, Banting. Entry kali nie dpt siap cpt, sbb few things dh settle. So hrp korang tunggu jer album siap nnt k.

2. To lovely couple Samsul & Melissa… Aku ucapkan selamat pengantin baru k, semoga b’bahagia hingga ke anak cucu. Thanks byk2, korang layan aku sampai habis event. Siap dapat makan kek lagi, walaupun aku tak brape suka mkn kek… hehehe… rezeki jangan ditolak… Sori la, x dpt join korang karaoke skali ari tu, aku x pandai nyanyi tp kalau main drum bole la sket2… ha ha ha

3. So, nie last entry utk thn 2009. Di hrp kita b’jmpa lg pd thn hadapan iaitu thn 2010. Kita b’jmpa lg dgn azam br, semangat br & customer br…
Seperti dulu, setiap tahun mesti ade azam untuk diri sendiri, tapi untuk azam 2010 nie agak besar jgk utk capaikan tapi insyaAllah. Terasa seronok jgk bila tgk hasil kerja sendiri, buatkan aku lebih bersemangat utk mengharungi tahun 2010, seperti korang2 jgk, mesti ade azam untuk diri masing2.

4. Tahun 2009 jugak akan meninggalkan kenangan manis dan kenangan gembira untuk aku, dari bermula 1 cerita pada awal 2009 dan berakhir 2009. Daripada 2009 jugak la mcm2 benda baru yang aku belajar, belajar drpd kesilapan dan kebaikkan.

Ok, see yaa…..

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s