blog@jurugambar perkahwinan

Solemnization Nooraishah & Nazrin

1. Salam semua, bulan ni agak bz cikit dengan rutin harian. Tapi IsyaAllah aku takkan miss nak update blog ni.
Bulan lepas pd 14hb Januari 2010 aku shoot di Kg Sri Tanjung, Ampang … untuk Nooraishah & Nazrin. Mereka ni pasangan yang happy je selalu… Susah nak tengok diorang tak senyum… Walaupun penat, diorang senantiasa senyum… Nazrin nie bdk tpt keje aku, kalo kt tpt keje bdk2 opis pangil dia Bob aje… Comel kn bob nie?? he he…

2. Kpd Bob & Aishah aku mntk maaf byk2, sbb lmbt upload gmbr2 korang. Laptop aku kene serang virus, so aku dh g hntr servis, supaya lebih tip top sket pas nie. Gmbr korang pon dh nk siap edit, so by next week dh ble g hntr cuci je… Harap korang b’sabar ye, & ble tggu next entry lps nie…

3. Alhamdulillah Bob & Aishah telah sempurna disatukan menjadi suami & isteri. Semuanya sempurna & b’jalan lancar. Tahniah aku ucapkn pd korang b’dua & Selamat Pengantin Baru. Aku doakan korang berbahagia hingga ke ank cucu k.

IMG_0797
IMG_0834
IMG_0869
IMG_0906
IMG_0935
IMG_0941
IMG_0947
IMG_0959
IMG_0994
IMG_1003
IMG_1044
IMG_1038
IMG_1071

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s