blog@jurugambar perkahwinan

Solemnization Diana & Aswat

Salam semua… Bulan ni agak bz cikit dengan rutin harian. Tapi IsyaAllah aku takkan miss nak update blog ni. Majlis Pernikahan Diana & Aswat nie telah selamat b’langsung di Teluk Panglima Garang, Kuala Langat.

Pd aku diaorg nie pasangan yg paling lovely aku pernah jumpa. Ye la, mana x nya, beza umur diana & aswat nie ialah 8 tahun. Memang sweet sgt… 😉 Memang mcm pinang dibelah dua, cewahhh…

Alhamdulillah Diana & Aswat telah sempurna disatukan menjadi suami & isteri. Semuanya sempurna & b’jln dgn lancar. Kpd kedua2 pasangan, tahniah aku ucapkan & Selamat Pengantin Baru. And lastly, enjoy your honeymoon k… Also enjoice the pics yaa…

IMG_7227
IMG_7228
IMG_7229
IMG_7237
IMG_7247
IMG_7261
IMG_7285
IMG_7298
IMG_7330
IMG_7311
IMG_7339
IMG_7326
IMG_7349
IMG_7324
IMG_7356
IMG_7384
IMG_7381
IMG_7404
IMG_7442
IMG_7431
IMG_7445
IMG_7476
IMG_7549
IMG_7546
IMG_7583
IMG_7567
IMG_7588
IMG_7577
IMG_7601

And lastly, aku hrp korang tggu aku upload majlis persandingan & outdoor diaorg nnt… See yaa…

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

2 responses

  1. Gud job bro….gmbr2 skrg makin cun dah…Dh ada improvement.

    March 25, 2010 at 7:42 am

    • Thnx bro… Aku biasa2 jer… Byk bnda aku kna blaja lg…
      Berkat usaha, tips & tunjuk ajr dr kwn2 especially ko & bdk2 C9 yg lain…
      Segala sumbangan dr korang, amatlah aku hargai…
      TQVM yaa

      March 25, 2010 at 3:55 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s