blog@jurugambar perkahwinan

Azli & Wawa

Salam semua…
Entry kali nie adalah Majlis Persandingan Azli & Wan Al-Fayah (Najwa) pd 04 April 2010 di Jenjarum, Banting.
Tahniah kpd azli & wawa, selamat pengantin baru aku ucapkan. Aku doakan semoga korang bahagia hingga ke anak cucu ye…
Tak lupa juga, aku nk ucapkn bebyk terima kasih kpd semua ahli kluarga azli, especially kakak dia (sori kak, sy lupa nama akak) hikkk… Diaorg byk m’bntu aku di sepanjang majlis nie, dr mula hingga lah habis majlis. Diaorg mmg sporting habis.
K lah, smentara tggu album siap, korang enjoice dulu few pics ni k…
See yaa…

IMG_0072
IMG_0047
IMG_0065
IMG_0090
IMG_0098
IMG_0127
IMG_0150
IMG_0264
IMG_0412
IMG_0370
IMG_0380
IMG_0423
IMG_0465
IMG_0012
IMG_0563
IMG_0599
IMG_0906
IMG_0913
IMG_0930
IMG_0594
IMG_0783
IMG_0792
IMG_0680
IMG_0698
IMG_0687
IMG_0720
IMG_0725
IMG_0749
IMG_0810
IMG_0774
IMG_0845
IMG_0867
IMG_0875
IMG_0895

Kalo korang tgk entry kali nie ade kelainan sket kn?
Aku br saje try main ngan color tone sket, sbb nk nmpk kn ‘keklasikan’ suasana outdoor diaorg… (blom expert lg sebenarnya) he he he
Nie idea dr kakak azli gak, supaya nmpk oldies sket… he he he… Sebarang komen, sila tinggal kn feed back pd aku k… Akan aku p’baiki mana slh slp nya nnt… 😉
Bye…

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

4 responses

  1. aida jenjarom

    wowwwww mantop!!! kakak azli tu nama dia kak aida, heheheh!

    April 13, 2010 at 2:28 pm

    • alamak… sori la kak…
      sy mintak maap! sy btol2 lupa la kak…
      anyway, thnx…

      April 13, 2010 at 3:32 pm

  2. Salam bro..
    Waaa, mantap semua gambar ko bro..:) ko memang banyak cover area sana ek? aku orang banting gak tapi dok puchong sekarang..jadi telok, jangkang, jenjarom tu kira ramai member2 gaklah,hehe..:)

    April 26, 2010 at 5:35 pm

    • kabare wae’…
      t.kaseh… aku biasa2 je…
      masih byk kna blaja lg… aku duk teluk skarang…
      psl job 2, merata aku pegi tp byk dlm s’gor je la.
      cuma smenjak 2menjak nie, byk cover area kuala langat plak.
      mengko ketemu, iso medang karo riko…
      he he he…

      April 27, 2010 at 11:14 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s