blog@jurugambar perkahwinan

Solemnization Iesma + Daus

Salam semua…
Dah lepas dah musim cuti skolah. Musim yg ditunggu2 oleh rmai bakal pngantin utk melangsungkan majlis perkahwinan yg diimpikan.
Aku selaku jurugambar & semua jurugambar di Malaysia khasnya, memang x sabar & t’lalu excited mnunggu musim cuti skolah yg lepas!

Mana tak nya, time nie lah, utk mereka menambah site income dlm bidang wedding photography nie! Tak lupa juga, aku t’golong dlm kategori nie… he he he…

Aku terlalu sibuk ngan tugas & rutin harian… Dgn di tmbh lg rezeki kelahiran baru, maka b’tambah lg seri dlm keluarga aku. Aku btol2 b’syukur kpd Allah s.w.t, kerana melimpahkn rahmat serta rezeki ke ats keluarga aku. Aku b’harap ia akn m’beri aku lebih ketabahan & kesabaran utk mengharungi cabaran yg m’datang…

So, korang layan dulu pic majlis pernikahan Iesma + Daus nie dulu. Nie je yg aku sempat update! Yg lain2, aku dh upload kt flickr siap2. Utk next entry, aku up skali 2 event utk tatapan korang k. Enjoice..!!
See yaa…

IMG_3183
IMG_3259
IMG_3247
IMG_3262
IMG_3227
IMG_3279
IMG_3293
IMG_3323
IMG_3348
IMG_3370
IMG_3394
IMG_3593
IMG_3405
IMG_3426
IMG_3474
IMG_3479
IMG_3488
IMG_3494
IMG_3519

iqbaLfoto
+6 013 228 7009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s