blog@jurugambar perkahwinan

Mai + Faizazul 19 & 27.11.2011

Salam Tahun Baru 2012 semua.. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog aku yang tak seberapa nie. Hope korang akan terus tunggu untuk tengok entry2 yg terbaru drp aku. Walaupun aku sibuk dengan tugas kerja + tugas harian, aku still akan meng”update” blog aku ini jugak. Bukan apa, aku ada terfikir jugak untuk menaik taraf atau dalam erti kata lain nak upgrade blog aku nie kpd blog yg lebih kemas + nampak lebih hebat. hihihi.. (salah 1 azam tahun baru). Anyway, keep on supporting me. Sebarang pertanyaan boleh lah terus contact aku, no henfon ade kt bawah atau boleh saje email + aku akan reply secepat mungkin k. Thnx all.. Cheers ūüėÄ

Lokasi        :   Pasir Panjang, Sg Besar

Tarikh        :   19 & 27 November  2011

Official   Photographer   :    Iqbal Ghazali

IMG_1475
IMG_1536
IMG_1570
IMG_1577
IMG_1616
IMG_1612
IMG_1802
IMG_1812(1)
IMG_1851
IMG_2212
IMG_2582
IMG_2599
IMG_2735
IMG_2721

IQBAL GHAZALI
Official Photographer
HP  :  +6013 228 7009
email  :  pathemotions@gmail.com  /  pathemotions@yahoo.com
flickr  :  http://www.flickr.com/photos/iqbalghazali
facebook  :  http://www.facebook.com/muhammadiqbalghazali
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s